DIVERSEN, KENMERK LK/5014

 


 

Bergen op Zoom, 5 augustus 2005

 

Aan het College van Burgemeester

en Wethouders

Postbus 35

4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: diversen, kenmerk LK/5014

 

Geacht College, 

Mijn gesprekken op straat leveren een paar kleinere aandachtspunten op, die ik graag, op verzoek van een aantal burgers, onder uw aandacht breng. 

–          Achter o.a. de nummers 2 en 4 van de Brabant Wal te Halsteren bevindt zich een groenvoorziening, die oogt alsof hier in jaren geen onderhoud is gepleegd. Het betreft een relatief unieke zee van brandnetels in een buurtje dat verder aantrekkelijk is voor kinderen. Aanpak is gewenst.

–          Het verlengde van de Bastionweg, Vredenburg gaat vlak voorbij het einde-50-km-bord over in een zandpad vol kuilen, waarop formeel 80 km gereden mag worden. Het pad loopt dwars door en langs een campingvoorziening met nogal wat kinderen die daar verblijven. Het zou goed zijn ook daar de 50 km te laten gelden en de weg te verharden. Mogelijk is dit laatste te combineren met de voorgenomen aanleg van de riolering.

–          Het zuidelijk deel van het water in de Vijverberg Zuid wordt ontsierd door drijvend zwerfvuil. De plek ligt nogal verscholen en ontsnapt daarom mogelijk aan de aandacht. 

Vertrouwende op actie, 

hoogachtend,

namens de D66/BSD-fractie 

Louis van der Kallen

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *