VRAGENUUR FEBRUARI VI: (PARKEREN BOXHORNSTRAAT)

 


 

Vragenuur februari VI 

 

Parkeren Boxhornstraat

 

Bewoners van het appartementencomplex “Groenenberch” in de Boxhornstraat (nabij de Noordsingel) kunnen door de parkeerdruk niet meer voor de ingang in- en uitstappen c.q. laden en lossen. In dit complex met een 16-tal wooneenheden wonen nogal wat ouderen/mindervaliden. Zij maken zich ook zorgen over de bereikbaarheid voor hulpverlenende diensten. 

Feitelijk geldt in bijna de gehele straat een parkeerverbod buiten de vakken, behoudens het kleine stukje voor hun ingang (hooguit 3 parkeerplekken, bij handhaving parkeerverbod nabij de hoek slechts 2 plekken). 

–         Is het College bekend met de problematiek?

–         Is het College bereid het parkeerverbod buiten de vakken tot de gehele straat uit te breiden, zodat bewoners van Groenenberch weer voor hun deur kunnen in- en uitstappen?

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *