GROTE MENSENSPEELTUIN, KENMERK LK/6025

 


 

 Bergen op Zoom, 10 juni 2006   

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders

der Gemeente Bergen op Zoom

Postbus 35

4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: grote mensenspeeltuin, ons kenmerk LK/6025

 

Geachte College,

In de Volkskrant van 10 juni 2006 stond een interessant artikel (zie bijlage) over de “Grote mensenspeeltuin”, outdoor fitnessapparaten. Juist in deze tijd, waarin overgewicht een toenemend gezondheidsrisico is, kan het goed zijn als lokale overheden in hun beleid er voor kunnen zorgen dat openbare ruimten meer uitnodigen tot bewegen. Het aardige van de “grote mensenspeeltuin” is dat het gratis is en derhalve ook voor minder welgestelden toegankelijk. Dit in tegenstelling tot fitnesscentra. De opstelling (sinds 2 maanden) in het Amsterdamse Sarphatipark blijkt een succes.
Mogelijk ook iets voor Bergen op Zoom?
Graag Uw reactie.  

Met vriendelijke groet,

Namens de BSD fractie,

Louis van der Kallen

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.