DETAILS 2, KENMERK LK/6032

 


 

Bergen op Zoom, 7 juli 2006

 

Aan Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: details2, ons kenmerk LK/6032

 

Geacht College, 

Reeds eerder wees ik Uw college op het belang van details. 

BSD rioolputBijgaand een foto van een rioolput in de Penstraat. Een voorbeeld van je straatje schoonvegen ten koste van een ander! Hoe raken riolen toch verstopt? Is dit de bedoeling van een gescheiden rioolstelsel? Dit zijn retorische vragen, zo U begrijpt. Handhaving en voorlichting inzake de gevolgen van dit soort handelen zijn op zijn plaats! 

 

BSD mindv 2 BSD mindv 1Tevens bijgaand een tweetal foto’s van mindervaliden-afritten bij de hoek P. Turcqstraat/van Overstratenlaan. Ze spreken voor zichzelf. Ze staan helaas niet op zich. Mindervalide-afritten hebben geen nut als er voor geparkeerd wordt. Ook hier is handhaving op zijn plaats! 

BSD zeebrapadBijgaand ook een foto van een parkeerplaats, direct naast een zebrapad in de Burg. Stulemeijerlaan. Vreemd. Laten de verkeersreglementen nu aangeven dat binnen 5 meter van een zebrapad niet geparkeerd mag worden! Dit bijvoorbeeld om scootmobielgebruikers nog enig zicht op het aanstormende verkeer te geven. 

 

 

BSD beschadigingTenslotte een foto van een beschadiging aan het bruggetje naar het Ravelijn, ontstaan omdat een toiletvoorziening ca. 2 weken na afloop van een evenement over de reling is gekieperd door vandalen. Twee weken stond deze toiletvoorziening, al stinkend, recht voor één van de top toeristische bezienswaardigheden van Bergen op Zoom. In de vergunning is zeker geregeld dat een toiletvoorziening snel na het evenement verwijderd dient te worden. Handhaving is ook hier op zijn plaats. 

Deze brief zijn slechts constateringen en suggesties en behoeven als zodanig geen antwoord, maar actie! 

Uw acties tegemoet ziende, 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *