DETAILS 3, KENMERK LK6041

 


 

Bergen op Zoom, 29 juli 2006

 

Aan Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: details 3, kenmerk LK6041

 

Geacht College, 

 BSD SAVER 1BSD SAVER 2Wanneer een onderneming werkzaam is voor de gemeente Bergen op Zoom, dan mag je daarvan, zeker als zij haar diensten verleent in de openbare ruimte, een grote mate van zorgvuldigheid verwachten. Bijgaand treft U aan een tweetal foto’s genomen ter hoogte van nr. 53 aan de Eenlandsweg te Halsteren. Saver gebruikt een andere auto, verandert de rijrichting en wenst een andere verzamelplaats. Slachtoffer: een jonge kastanje. Detail: men nam de afgebroken tak niet eens mee, ‘vast niet het juiste formaat’! 

BSD COLATevens treft U bijgaand aan een foto van een gedeelte van het stadskantoor. Er zijn burgers die het uitstralen van de publieke functie, gecombineerd met reclame voor een product, niet passend vinden! 

In het jaar dat ik nu met mijn ‘praatpaal’ buiten sta is ‘schoon Bergen op Zoom’ en hondenpoep vaak aan de orde geweest. De ruimplicht wordt gewaardeerd. Wel is het zo dat wandelen met een warm zakje onaangenaam wordt gevonden. Burgers met en zonder hond vinden het aantal afvakbakken in o.a. Borgvliet/Langeweg te weinig. 

Deze brief behoeft geen antwoord, wel actie. 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *