DETAILS 4, KENMERK LK6048

 


 

Bergen op Zoom, 9 augustus 2006 

 

Aan Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: details 4, kenmerk LK6048 

 

Geacht College, 

BSD spoorw 2De spoorwegovergang in de Markiezaatsweg verzakt. Tussen de spoorbanen rijst zelfs langzaam maar zeker een ribbel op met een profiel dat op een stoepje gaat lijken (zie foto). Ook het wegdek rond de overkluizing van de watergang ter plekke toont verzakkings-verschijnselen. Dit leidt langzamerhand tot gevaarlijke situaties en overlast voor weggebruikers.

Er liggen reeds maanden betonelementen en keien in de berm. Met name deze laatsten kunnen ter plekke door onverlaten gebruikt worden op een manier die gevaarlijke situaties kan geven. Pak de situatie aan. 

BSD doorl stenenOp de hoek Zonneplein/Sterrelaan is in het gazon groen doorlatende bestrating aangebracht. Vermoedelijk om met een hoogwerker het (glas)onderhoud aan de flat te kunnen doen. Het had voor de hand gelegen dit nieuwe bestratingsmateriaal in te zaaien met gras. Nu ligt het er voor schandaal bij (zie foto). Qua bestemming openbaar groen. Maaien? Ho maar, het is immers geen gazon! Vegen? Ho maar, het is immers geen trottoir! 

Het roept om een aanpak. Gras zaaien is in de ogen van de BSD-fractie het meest logisch. 

Graag actie dus. 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *