DETAILS 5, KENMERK LK6051

 


 

Bergen op Zoom, 18 augustus 2006

 

Aan Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: details 5, kenmerk LK6051 

 

Geacht College,

 

Nabij de Marslaan is recent het pannaveldje gerealiseerd dat er keurig uitziet. Het gebruik valt echter tegen. De doelen zijn lek! 

BSD panna 1 BSD panna 2 BSD panna 3Het is een vreugde als een bal naast gaat, dan blijft hij tenminste binnen het hekwerk. Een doelpunt betekent vaak buiten het hekwerk, in het hondendrollengebied, achter de bal aan.

Het later aangebrachte netje geeft niet helemaal het gewenste effect. Buiten de zijkanten, zitten er forse gaten in het dak en de bovenkant van de zijkanten (zie foto’s). Graag actie. Voorzie ook de doelen van zodanig hekwerk dat zij geen ballen meer doorlaten. 

De kruising Lelyweg/Ringersweg wordt als een gevaarlijke kruising aangemerkt door de omliggende bedrijven. Buiten dat sommige weggebruikers de éénrichtingsregels op de Ringersweg wel eens negeren, is ook de snelheidsaanduiding merkwaardig, waardoor mede sommige weggebruikers aanzienlijke snelheidsovertredingen maken. 

BSD lelyw 1BSD lelyw 2Als men, komende van de Randweg West (70 km) de Lelyweg opdraait, is niet iedereen er zich van bewust dat de toegestane snelheid maximaal 50 km wordt. De weg lijkt breed en wekt de indruk dat de 70 km-regeling ook hier geldt (zie foto). Dat wordt nog eens bevestigd omdat na het Ringersweg/Lelyweg kruispunt een 50 km bord verschijnt (ruim 100 meter na dat kruispunt (zie foto). 

Bij een relatief recente politiecontrole werden op dat stukje in enkele uren tijd negentig bonnen uitgedeeld, zo heeft een vertegenwoordiger van één der bedrijven mij gemeld. 

Graag actie! Verplaatst het 50 km bord naar het begin van de Lelyweg, dan is aan de onduidelijkheid een einde gemaakt.

Deze brief behoeft geen beantwoording. 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *