VERLICHTING 2, KENMERK LK70022

 


 

Bergen op Zoom, 14 april 2007 

 

Aan Burgemeester en Wethouders

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: verlichting 2, kenmerk: LK70022

 

Geacht College, 

Op 22 februari 2007 stuurde de BSD-fractie Uw College een brief inzake het forse aantal kapotte lampen op de Grote Markt. Toen waren 7 van de 34 lampen kapot. Er is wat aan gedaan, want één van de toen kapotte lampen brandde op de avond van vrijdag de dertiende.

Nu zijn 12 van de 34 lampen kapot. Dat is ruim 35 %. Vier van de zes aan de oostzijde; zes van de twaalf aan de noordzijde en nog steeds de twee lampen aan de muur van de Teerkamer. Het was/is een redelijk donkere Grote Markt. 

Nog steeds geen fraai visitekaartje van Bergen op Zoom. Bellen naar Essent door burgers en ondernemers heeft naar hun zeggen geen zichtbare resultaten. 

Het kan ook anders. Vanuit het Lourdesplein bereiken ons bij de praatpaal andere geluiden. De “zee van licht” daar heeft er in ieder geval mede toe geleid dat er geen of nauwelijks nog overlast wordt ondervonden. Onze complimenten! Er zijn nu echter ook burger die zich afvragen of “die zee van licht” de gehele nacht door moet branden. Mogelijk is een vermindering in de nachtelijke uren (nà 02.00 uur) mogelijk zonder de oude problemen terug te krijgen. 

Graag actie wat betreft de Grote Markt en een overdenking van mogelijkheden ten aanzien van het Lourdesplein. 

Beantwoording mag, hoeft niet. 

Met vriendelijke groet, 

namens de BSD-fractie, 

L.H. van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *