OVERLAST AUGUSTALAAN, KENMERK LK/70067

 


 

Bergen op Zoom, 12 november 2007

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: overlast Augustalaan e.o., ons kenmerk LK/70067

 

Geacht College, 

Sinds 2000 ervaren bewoners en omwonenden van het gebied omsloten door de Augustalaan/Casper Fagellaan en het Bovenbaantje ernstige overlast (geluid, stof, trillingen, opstoppingen door betonmolens, verkeer dat zich niets aantrekt van het eenrichtingsverkeer, beschadigingen van auto’s door opspattende betonresten, etc.).

Wat de ergernis nog vergroot is de algemene houding ten opzichte van diefstallen en vernielingen. Het lijkt wel of niemand (politie, gemeente, uitvoerders) er iets aan wil doen.

Voor bewoners van Klein Jeruzalem komt de ellende van twee kanten nu de werkzaamheden in de Augustapolder sinds een jaar gestart zijn. Lawaai, stof, de klappen van het heien beheerst nu hun leven van alle dag. 

De grote overlast is niet te beheersen. De kleine ergernissen, waar minder begrip voor op te brengen is, wel. Dit vergt echter een aanpak van alle betrokkenen bij de werkzaamheden.

Doe iets aan: het zwerfvuil, de verkeersovertredingen, de bespatting met betonresten, pak diefstallen en vernielingen aan door o.a. het verlichten van de bouwplaatsen (ook ’s nachts). Doe meer aan beveiliging, enz. 

Beantwoording hoeft niet, actie wel. 

Met vriendelijke groet, 

namens de BSD-fractie, 

Louis van der Kallen

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *