WILMAFLATS, KENMERK LK/70068

 


 

Bergen op Zoom, 12 november 2007   

 

Aan de bewoners van de Wilmaflats

p/a De Heer J.H. Teuns

Plejadenlaan 196

4624 BV Bergen op Zoom 

 

Betreft:          Wilmaflats, ons kenmerk LK/70068

 

Geachte bewoners, 

De BSD-fractie heeft kennisgenomen van uw grieven inzake de onderhoudssituatie rond uw flat. Wij onderschrijven die en zullen bij het college van Burgemeester en Wethouders aandringen om deze situatie op te nemen in het reguliere onderhoud. 

Wat betreft extra’s, zoals het plaatsen van bloemperken, doe de BSD-fractie de suggestie dit ook op te nemen met de wijktafel. Deze beschikt over een budget wat hier mogelijk voor gebruikt kan worden. De wijkmanager, de heer Jac Ververgaart moet u hier verder mee kunnen helpen. 

Ten aanzien van De Beer verschillen wij met u van mening, in die zin dat ook zijn huidige plek iets toevoegt aan de omgeving. Een verplaatsing, met alle kosten van dien, zullen wij dan ook niet bepleiten. 

Met vriendelijke groet,

namens de BSD-fractie, 

Louis van der Kallen

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *