DETAILS 20, KENMERK LK/80005

 


 

Bergen op Zoom, 14 januari 2008 

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: Details 20, ons kenmerk LK/80005

 

Geacht College, 

Met regelmaat bereiken ons klachten vanuit de Zuid-Westsingel over zwerfvuil. Het stadspark Kijk in de Pot is een zwervuilverzamelpunt dat bij een stevige westelijke wind het zwerfafval loslaat op de Zuid-Westsingel. Zeker na een stevige uit het zuid westen komende wind verdient het aanbeveling deze straat een keer extra in de veegroute, inclusief blazers, op te nemen. 

Van toeristen krijgt ondergetekende vaak de opmerking/suggestie mee dat stadsplattegronden in het centrum node worden gemist. Zij vonden dat de ‘Beste Binnenstad van Nederland’ zeker bij het station via een kaart/stadsplattegrond beter toegankelijk zou moeten zijn. 

Ook de hoek Heiningen/Holleweg verdient aandacht. Hier doet zich de rare situatie voor dat voetgangers/scootmobielers eerst de stoep af moeten om, komende van de Heiningen rechts af te slaan de Holleweg op. Zeker in een vergrijzende buurt met relatief veel scootmobielers zou de tocht naar het bos veraangenaamd worden als dit ‘probleem’ werd opgelost. 

Antwoord hoeft niet, actie wordt op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *