LIJST MONUMENTALE BOMEN, KENMERK LK/80029

 


 

Bergen op Zoom, 5 maart 2008 

 

Aan de het College van Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: Lijst met monumentale bomen, ons kenmerk LK/80029

 

Geacht College,

Recent heb ik via een e-mail van de heer de Haan van IVN de Groene Zoom vernomen dat van de zijde van deze vereniging de afgelopen jaren diverse voorstellen zijn gedaan om waardevolle bomen op de lijst van beschermde bomen te plaatsen. Tot op heden is hier door de gemeente niet op gereageerd, aldus de heer de Haan. Als initiatiefnemer om te komen tot deze lijst, ben ik zeer teleurgesteld en vraag mij af hoe dit mogelijk is en of dit ook burgers, die voor deze lijst waardevolle bomen hebben aangemeld, is overkomen. Graag een verklaring voor deze ervaringen van de Groene Zoom, alsmede een overzicht van welke bomen op welke wijze zijn aangemeld en hoe er met deze aanmeldingen is omgegaan. 

Graag schriftelijk antwoord. 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *