JAARLIJKSE INTERNE TOETSINGEN, KENMERK LK/80032

 


 

Bergen op Zoom, 11 maart 2008

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: Jaarlijkse interne toetsingen, ons kenmerk LK/80032

 

Geacht College, 

Volgens de verordening op de inrichting van de financiële organisatie SM/03/15, vastgesteld oktober 2003, ex artikel 212 GW, doet uw college volgens artikel 6 lid 1 en artikel 6 lid 3 jaarlijks interne toetsingen naar de rechtmatigheid (lid 1) en naar de bedrijfsonderdelen (lid 3). De BSD acht het gewenst dat de gemeenteraad kennis kan nemen van de resultaten van deze toetsingen vanaf het jaar 2004. De BSD fractie acht het tevens gewenst dat openheid wordt gegeven over de onderzoeksplannen die het college zijn vastgesteld en uitgevoerd volgens de verordening voor het periodiek onderzoek door het college SM /03/16, eveneens vastgestel in oktober 2003, ex artikel 213A GW. Hierbij gaat onze aandacht uit naar de onderzoeksplannen (artikel 3 lid 1) en de rapportages (artikel 4 lid 1) vanaf 2004. 

In de verwachting deze stukken snel van uw college te ontvangen c.q. te kunnen inzien, 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *