DETAILS 28, KENMERK LK/80040

 


 

Bergen op Zoom, 12 april 2008 

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: Details 28, ons kenmerk LK/80040 

 

Geacht College, 

Het aantal invalidenparkeerplaatsen op het parkeerterrein bij de Nettomarkt (2) is te weinig. Met regelmaat krijgt de BSD fractie daar opmerkingen over. Minimaal verdubbeling lijkt noodzakelijk.  

In een deel van de Augustalaan zijn ter hoogte van de bouwwerkzaamheden aan één kant van de straat de lantaarnpalen weggehaald, omdat deze de bouwwerkzaamheden zouden belemmeren. Op het bouwterrein is daarvoor op een deel van het traject een bouwlamp geplaatst. Echter niet in een belangrijk deel: ter hoogte van de huisnummers 73 en 75. De geplaatste bouwlampen zijn door vernieling door de jeugd en door een recente storm verloren gegaan en niet vervangen. 

De lente is in aantocht en de verlichting aan de bewoonde kant van dat deel van de laan krijgt dan weer hinder van de bomen, waarvan het lover het verspreiden van het licht belemmert. De daar aanwezige lantaarnpaal staat praktisch tegen de kruin van de boom aan.

Vorig jaar was er nog licht van het Bovenbaantje voor het genoemde deel, nu is er de bouw en het toch wel hoge parkeergaragedak, waarop bouwmaterialen liggen, die de verlichting beperkt. Het zal er aardedonker worden. Een gedegen oplossing is gewenst. 

Antwoord hoeft niet, actie wordt op prijs gesteld. 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *