DETAILS 29, KENMERK LK/80042

 


 

Bergen op Zoom, 15 april 2008 

SPOED ! 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: Details 29, ons kenmerk LK/80042 

 

Geacht College, 

Naar eigen waarneming wordt de herdenkingsplaats achter de Sint Gertrudis steeds vaker gebruikt als hangplek. Lege sterke drankflessen zijn niet gepast achter een dergelijk monument. Aanspreken van de ‘hangers’ door de wijkagent lijkt geboden. 

Een bewoner van de Kastanjelaan heeft keer op keer problemen om met zijn scootmobiel via de achteringang (ingang Esdoornstraat) zijn huis te bereiken. Op de stoep geparkeerde auto’s maken het trottoir aan de Esdoornstraat voor hem onbegaanbaar. In dit soort situaties is het wenselijk scootmobielopritjes te maken recht voor de achterpaadjes en deze met paaltjes te markeren, zodat parkeren daar (half) op de stoep onmogelijk wordt gemaakt. 

Ik vraag uw college nogmaals aandacht voor de kruising Vagevuur/Kerkstraat/Kladseweg te Lepelstraat. Deze kruising is zowel komende vanuit de Kerkstraat als vanuit het Vagevuur zeer onoverzichtelijk. Met name jonge bromfietsers, komende vanuit de Kerkstraat nemen daar voorrang. Voor ter plaatse onbekenden is dit schrikken en levert gevaarlijke situaties op. 

Antwoord hoeft niet, actie wordt op prijs gesteld. 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *