RONDSEL, KENMERK LK/80046

 


 

Bergen op Zoom, 26 april 2008

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: Rondsel, ons kenmerk LK/80046 

 

Geacht College, 

BSD rondselHangplekken en -jeugd zijn buiten hondenpoep en rotzooi op straat de onderwerpen die bij mijn praatpaal het meest aan de orde worden gesteld. Je zou dan denken dat bij het ontwerpen van nieuwe woningen en de bijbehorende woonomgeving men er zich bewust van zou dat hetgeen men ontwerpt en bouwt geen ideale hangplek zou kunnen zijn. Bij het ontwerp van het seniorenappartementencomplex op de Rondsel, ook wel de Kop van Vijf genaamd, heeft men daar vast niet aan gedacht (zie foto). De twee in de nabijheid aangelegde plateaus zijn de ideale hangplek. In het weekeinde wordt daar dan ook in ruime mate gebruik van gemaakt met alle rommel en bederf van de woonomgeving van dien. 

College, neem passende maatregelen om aan het feit (hangen door ook dealende jeugd) en de gevolgen een einde te maken. 

Antwoord hoeft niet, actie wordt op prijs gesteld. 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *