BESTRATINGEN 3. KENMERK LK/80069

 


 

Bergen op Zoom, 2 augustus 2008 

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: Bestratingen 3, ons kenmerk LK/80069 

 

Geacht College, 

De herinrichting van de Parallelweg nadert de voltooiing. Alleen de inrichting van een groenstrookje tussen de rijbaan en het fietspad moet nog gebeuren en dan zal het er prachtig uit gaan zien. Wat jammer dat er te weinig parkeerplaatsen zijn (zie foto). Nu kan en wordt er nog gebruik gemaakt van de toekomstige groenstrook, waar binnenkort een heg geplant zal worden. Waar de bewoners in de toekomst hun auto moeten parkeren is de vraag. Zeker nu ook in de achterliggende straten het aantal parkeerplaatsen is verminderd, wordt dit probleem in de buurt steeds groter. Graag dit praktisch oplossen, bijvoorbeeld door de geplande heg niet te planten en parkeren deels op de stoep (waar de heg zou moeten komen) toe te staan, zodat het parkeren, zoals op de foto, feitelijk wordt geaccepteerd. Bewoners kunnen het immers niet helpen dat bij de herinrichting te weinig rekening is gehouden met de feitelijke parkeerdruk in de avonduren. 

Er zijn enige tijd geleden werkzaamheden uitgevoerd aan/in het wegdek van het Rozenveld.

Het ziet er niet uit! Het wegdek zoals het er nu bij ligt komt in aanmerking voor de kwalificatie: het slechtste van Bergen op Zoom. Dit kan niet zo blijven. De gehele straat zou opnieuw gelegd moeten worden. Graag uw aandacht. 

Antwoord hoeft niet, onmiddellijke actie is geboden. 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *