DIENSTVERLENING SAVER, KENMERK LK/80080

 


 

Bergen op Zoom, 11 september 2008

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft: Dienstverlening Saver, ons kenmerk LK/80080

 

Geacht College, 

Een bewoner van Bergen op Zoom Noord verbaasde zich dat er maar liefst zes wagens van Saver op dinsdag 9 september om 14.15 geparkeerd stonden nabij de Heide op de Bemmelenberg. De medewerkers van Saver trapten een balletje. Om 15.00 uur stonden de wagens er nog. De ergernis was die avond groot toen bleek dat de inzameling van het oud papier die dag door Saver verre van compleet was uitgevoerd. Om 19.00 uur stond nog veel papier buiten. Met alle mogelijke gevolgen van zwerfvuil van dien. 

In uw hoedanigheid van aandeelhouder en afnemer van diensten is de vraag van de BSD-fractie hoe één en ander te rijmen is. Was er een georganiseerd uitje voor het Saver personeel? Of was het een actie in het kader van meer bewegen? Bewoners van Bergen op Zoom hadden graag gezien dat er die dag meer bewogen was bij het ophalen van het oud papier. 

Graag schriftelijke reactie. 

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *