PARKEREN ZIEKENHUIS/BESTRATING, KENMERK LK/80081

 


 

Bergen op Zoom, 18 september 2008 

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders 

der Gemeente Bergen op Zoom 

Postbus 35 

4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: Parkeren ziekenhuis/bestrating, ons kenmerk LK/80081

 

Geacht College,

Met enige regelmaat bereiken ons klachten over uitgeschreven parkeerbonnen (hoek Van Swietenlaan/Röntgenstraat), terwijl de overtreders betaald hebben. Zij verkeerden in de veronderstelling daar te mogen parkeren en hebben na uitleg het gevoel in een (parkeerbonnen machine)val te zijn gelopen. Voor iemand die een enkele keer bij het ziekenhuis moet zijn en derhalve met de parkeersituatie niet bekend is, is het een veel gemaakte, niet opzettelijke fout. Deze bonnenontvangers hebben ook zonder uitzondering betaald. Op die hoek bevindt zich een parkeerautomaat en een bord (zie foto) die de indruk wekken dat ter plaatse geparkeerd mag worden. Pas na uitleg snappen ze dat parkeren daar niet mag. In het gebied geldt een zonebeleid waarbij alleen in de ‘vakken’ geparkeerd mag worden. Het vergt oplettendheid de vervaagde strepen te zien op het geasfalteerde deel van het wegdek en te ontdekken dat die strepen op een beperkt deel van de straat niet doorlopen. Advies/verzoek: breng een gele streep aan op de stoeprand. Dan is het duidelijk.

DCF 1.0

Veel klachten bereiken ons ook over slechte en losse bestrating. Recente topper is de Vlaszak. Veel losse stenen, veel kuilen en verhogingen. Het is haast een wonder dat daar, met zoveel losse stenen, niet meer ruiten sneuvelen.

Antwoord hoeft niet. Actie wordt op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet, 

Louis van der Kallen 

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *