SKATEVOORZIENING, KENMERK LK/90054

 


Bergen op Zoom, 17 oktober 2009

Aan het College van
Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

Betreft: Skatebaan Boulevard, ons kenmerk LK/90054

Geacht College,

Soms is iets niet kapot, werkt alles nog en is het nog lang niet afgeschreven en toch verliest het een deel van de functie omdat het voor de gebruikers geen uitdaging meer is. De skatevoorziening aan de Boulevard is daar een voorbeeld van. Bij het gebruik van een skatebaan is het laten zien van ‘vette tricks’, het showelement belangrijk. Sommige gebruikers missen de uitdaging die de huidige toestellen in het begin nog boden. Zij hebben de wens om te komen tot een baan waarin de toestellen zodanig gekoppeld zijn dat een optimale ‘flow’ bereikt kan worden. Nieuwe/meer/andere/moeilijker toestellen zouden een nieuwe stimulans en uitdaging kunnen zijn. Kortom: een deel van de gebruikers zouden graag zien dat de baan aan de Boulevard opgewaardeerd werd en of uitgebreid met andere toestellen, zodat het skaten op die plaats weer uitdagend wordt.
Zijn er plannen om de baan op te waarderen en of te vernieuwen? Is het mogelijk gebruikers bij een eventuele aanpassing te betrekken? Is uitruil van toestellen tussen gemeenten hier misschien een optie?

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijk groet,

Louis van der Kallen


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.