PERSBERICHT 2 VERKIEZINGEN

 

 


PERSBERICHT 2 – Gemeenteraadsverkiezingen 2010

 

Met gepaste trots maakt de BSD bekend dat oud wethouder en oud raadslid Jan van de Water heeft besloten de BSD bij de komende raadsverkiezing te ondersteunen middels een plaats als één van de lijstduwers op de kandidatenlijst van de BSD.
De BSD is verheugd dat iemand met de statuur van Jan van de Water, die zovele jaren de gemeente Bergen op Zoom heeft gediend, met zijn kandidatuur het vertrouwen uitspreekt in de BSD en haar lijsttrekker en waar de BSD voorstaat.
Jan van de Water heeft in het verleden in de gemeenteraad samen met Louis van der Kallen stelling genomen tegen de ontwikkeling van de Bergse Haven. Als naar hem en naar Louis toen was geluisterd had een groot verlies op deze ontwikkeling voorkomen kunnen worden.

Voor nadere informatie:

 

Jan van de Water: 06-51282382
Louis van der Kallen: 0164-265158 of 06-83245769
www.louisvanderkallen.nl
www.bsdboz.nl (in opbouw)
www.fauvevermeulen.nl


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.