SUBSIDIES, KENMERK LK/90067

 

 


Bergen op Zoom, 17 december 2009

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: subsidies, ons kenmerk LK/90067

 

Geacht College,

 

De BSD-fractie zou graag middels een raadsmededelingen geïnformeerd worden hoe de gemeente Bergen op Zoom omgegaan is met subsidie mogelijkheden als iDOP (integrale dorpsontwikkelingsprogramma) en Leader (West-Brabant). In die laatste pot zit voor de komende tijd nog 600.000 euro en heb ik de projectbeheerder gisteren op een vergadering aan gemeentebestuurders horen vragen projecten in te dienen. Projecten moeten gecombineerd betrekking hebben op drie thema’s. T.w. toerisme/recreatie, water en cultuurhistorie.

Uw reactie afwachtend,

 

Hoogachtend,

 

L.H. van der Kallen


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *