BRENG DE NATUUR IN UW ACHTERTUIN, KENMERK LK/10004

 

 


Bergen op Zoom, 23 februari 2010

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: Breng de Natuur in úw achtertuin, een suggestie, ons kenmerk LK/10004

 

Geacht College,

 

Een aantal gemeenten, zoals de gemeente Heusden, neemt initiatieven (veelal gezamenlijk met een milieu- of natuurvereniging) om te komen tot versterking van de biodiversiteit middels het bevorderen van natuur in particuliere tuinen. Daartoe bieden zij een aantal planten (struiken, bloemen en kruiden) en ‘dierwoningen’ aan (een folder zal ik uw college via de griffie doen toe komen). De BSD vindt dit een nastrevingswaardig initiatief en verzoekt uw college dan ook te overwegen of een dergelijk initiatief ook in onze gemeente haalbaar en gewenst is.

Uw hopelijk welwillende reactie afwachtend,

 

Hoogachtend,

 

L.H van der Kallen


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.