DIVERSEN 4, KENMERK LK/10018

 

 


Bergen op Zoom, 21 april 2010

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: Diversen 4, ons kenmerk LK/10018

 

Geacht College,

 

Asfaltplek
De gemeente geeft veel geld uit aan dure ‘vloerbedekking’ voor onze binnenstad. Grote delen zijn/worden opgeknapt. Storend is dan dat aannemers er hier en daar een potje van maken. Op de foto, genomen op de hoek Stationstraat/Bredasestraat, een voorbeeld van hoe het niet moet. Geen asfalt in de buurt maar het kost wel veel om dit weer op te knappen met onze dure stenen. Doe er wat aan!

Verschuiving hangplek
Prachtig dat de bankjes bij de Jumbo zijn verwijderd. Maar wat is het gevolg? Een verhuizing naar andere bankjes. Nu met gratis koeling en een beschutte plasplek in de buurt (het Thaliaplein/Paradeplaats voor het monument). Gisteren had een groep jongeren het zich gemakkelijk gemaakt. Er stonden zelfs twee kratjes bier in de koeling (de goot waar continue ‘koelwater’ door loopt). Ook hier camera’s of toch maar een politieagent die ze aanspreekt. Ouderen die dat gisteren deden kwamen van een koude kermis thuis. Doe er wat aan!

Vreemd bordje
Op de hoek Lievevrouwestraat/Fortuinstraat is een keurig, op het oog, gemeentelijk bordje verschenen met de tekst: “Kruisweg”. Het bordje is professioneel bevestigd (zie foto’s).
Is de naam van de Lievevrouwestraat gewijzigd? De BSD-fractie kan het zich niet voorstellen. Betreft het een voormalige straatnaam? Wij hebben hieromtrent niets kunnen vinden? Waartoe dient het bordje? Of is het een verlate 1 aprilgrap die wij niet begrijpen?

Uw reactie afwachtend,

 

hoogachtend,
namens de BSD-fractie

 

L.H van der Kallen
Francis van Slooten


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.