VERVOLGING, UW BRIEF U10-034960, ONS KENMERK LK/10027

 

 


Bergen op Zoom, 25 september 2010

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders 
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: Uw brief U10-034960, ons kenmerk LK/10027

 

Geacht College, 

 

Met belangstelling heb ik kennisgenomen van uw brief U10-034960, waarin u mij mededeelde dat ‘het Openbaar Ministerie u deze week geïnformeerd heeft dat ze de zaak met betrekking tot het openbaar maken van, naar uw mening, geheime informatie vervolgingswaardig vindt’.
Ik wens echter van uw aanbod om middels een overleg te bezien welke andere weg er eventueel is, geen gebruik te maken. Ik zie een eventuele vervolging en een openbare behandeling van deze zaak met pijn in mijn hart maar met inzet voor de openbaarheid van bestuur en de verantwoordingsplicht van openbare bestuurders met vertrouwen tegemoet. 

 

Hoogachtend,

 

L.H van der Kallen


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.