FABRIEKSTRAAT, KENMERK LvS/10029

 

 


Bergen op Zoom, 20 oktober 2010

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: Fabriekstraat, ons kenmerk LvS/10029

 

Geacht College,

 

De BSD-fractie wil het onderstaande onder Uw aandacht brengen.

De bewoners van de Fabriekstraat in Bergen op Zoom ondervinden ontzettend veel overlast door het afsluiten van hun straat in verband met het bouwproject ter plaatse. Omdat het betreffende project in de ijskast lijkt te liggen, vindt de BSD het niet onredelijk de uitrijrichting naar de Van Konijnenburgweg weer te heropenen. Er hebben in het verleden al enige bewoners zich tot de gemeente gewend, maar zij zijn telkens, volgens hun zeggen, afgescheept met de mededeling dat er wel iemand komt kijken. Dat is tot op heden nog niet gebeurd. De BSD heeft het probleem mogen aanschouwen toen er twee vrachtwagens aan het lossen waren aan de achterzijde van de evenementenhal De Stoelenmat. De straat was voor het verkeer totaal afgesloten. De BSD fractie wil niet denken aan de eventuele gevolgen indien er op zo’n moment een ambulance of brandweer in de betreffende straat nodig zou zijn. Ook op donderdag tijdens de markt slibt deze straat helemaal dicht voor de bewoners.
Het lijkt ons niet de grootste moeite de hekken aan het uitrijgedeelte op te schuiven omdat de rijbaan ter plaatse nog geheel intact is en op deze manier de bewoners, zolang het project stil ligt, te ontdoen van een hoop ergernis en overlast.
Hopende op een snelle oplossing van dit probleem.

 

Hoogachtend,
namens de BSD-fractie,

 

Lauran van Schilt
Fractieassistent


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.