ALEXANDER DUBCEKBRUG

 


 

Bergen op Zoom, 18 maart 2012

Aan het College van
Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

Betreft: Alexander Dubcekbrug

Geacht College,

Heden ben ik op deze heerlijke zondagmiddag met mijn dochter Shakira een wandeling gaan maken op de boulevard. Toen wij weer huiswaarts gingen namen wij een verkorte route.

Deze verkorte route hield in dat wij over de Alexander Dubcekbrug zijn gegaan. Deze brug verbind de Scheldelaan met de Boulevard. Tot mijn grote schrik zakte ik met mijn voet door de brug.

Inmiddels waren andere passanten die ook over de brug liepen komen kijken naar mijn onderzoekende blikken. Zij vroegen mij wat ik aan het doen was.
Dichterbij gekomen zagen zij waar ik naar aan het kijken was. Namelijk naar ” rottende houtdelen ” op de kop van de loopplanken.

Ik ben toen samen met de andere passanten de brug verder gaan onderzoeken en zijn daarbij op nog een paar rotte plekken gestuit.

Mogelijk is de veiligheid van passanten over de brug als wel voor het verkeer dat de brug van onderen passeert in het geding.

Ondergetekende verzoekt uw college derhalve vriendelijk om een inspectie aan de betreffende, maar wellicht ook aan andere houten bruggen te plegen.

In de bijlage treft u een foto aan die een indruk laat zien van de situatie.

Met vriendelijke groet,
Names de BSD-fractie

F. El-Khassim
Louis van der Kallen

 


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *