SPROEIERS

 


 

Bergen op Zoom, 6 februari 2013

Aan het College van
Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

Betreft: Sproeiers/fonteinen, ons kenmerk LK/13001

Geacht College,

Tijdens de vorstperiode zijn wij door een aantal bewoners benaderd omtrent het aanstaan van sproeiers/fonteinen in gemeentelijke wateren. Het gebruik belemmert de ijsgroei. Anderzijds kan het gebruik noodzakelijk zijn voor wat leeft in en om de betrokken wateren.
Onze vraag is wat het beleid is inzake het gebruik van sproeiers/fonteinen tijdens een vorstperiode en of er per sproeier/fontein is nagedacht over de noodzaak van het gebruik en of daarbij overwogen wordt het gebruik af te stemmen op het gebruik van het betrokken water voor de ijspret?

In afwachting van uw reactie,

Met vriendelijke groet,
Namens de BSD-fractie,

Louis van der Kallen

 


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *