JOBLODGE 2, KENMERK LK/14002 + ANTWOORD KENMERK U14-000598

 

 


pdf: Antwoord aan BSD – Job-lodge Seringstraat

 

Bergen op Zoom,  13 januari 2014

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: Job-lodge 2 Parallelweg, kenmerk LK/14002

 

Geacht College,

 

Dank voor uw antwoord met uw kenmerk U13-020798 op onze brief kenmerk LK 13027.

Uw beantwoording van vraag 2 (In de raadsmededeling RMD13-0043 wordt gesteld “Er dient op eigen terrein te worden voorzien in parkeergelegenheid”. Hoe is parkeren op het P&R-terrein hier mee te rijmen? Het eigen terrein parkeren is toch mede bedoeld om de eventuele overlast te beperken?) is niet adequaat. Uw reactie (door uw college betiteld als antwoord) geeft aan hoe de regeling die getroffen wordt in elkaar steekt. Maar gaat volstrekt niet in op onze vraag. Het gevolg van parkeren op het P&R-terrein zal zijn dat daar minder plaatsen beschikbaar zijn voor treinreizigers en de reeds bestaande ernstige overlast van parkeerders in de achterliggende straten zal doen toenemen. Graag alsnog een antwoord op onze eerder en hier herhaalde vraag.

 

In afwachting van uw reactie,
met vriendelijke groet,
namens de BSD-fractie,

 

 Louis van der Kallen

 

pdf: Antwoord aan BSD – Job-lodge Seringstraat


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *