DEN ENGHEL EN DE FAMILIE NUIJTEN

 

|  06-02-2014  |  12.47 uur  |

 


roxy

Voormalig Roxy theater, hedentendage Den Enghel
Foto: M.Mulder (2003)

Gisteren in BN deStem het bericht dat de nieuwe eigenaar van Den Enghel, de “familie Nuijten, wil meeliften op evenementen; een dagcafé in Den Enghel zou ze te veel vastzetten.” Dat bevreemde mij wel een beetje. De gemeenteraad wilde juist dat Den Enghel weer zou gaan bijdragen aan de levendigheid van de omgeving van de Grote Markt. Een pand met de uitstraling van Den Enghel maakt een slechte indruk op passanten als daar op een mooie dag de stoeltjes niet buitenstaan en de deuren gesloten blijven. Jammer hier is door het college een kans gemist om ons centrum de uitstraling te geven die het verdient. Er zijn al te veel panden dicht.

DOSSIER DEN ENGHEL BN DE STEM


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *