HET SPROOKJE DEN ENGHEL: ONDERNEMER EIST SCHADEVERGOEDING

 

|  08-02-2014  |  10.09 uur  |

 


vanuit-Den-Enghel

Uitzicht vanaf Den Enghel Bergen op Zoom.
Foto: © Google Maps (2010)

Bergenaar Leon van Dorst zit met de spreek woordelijke ‘gebakken peren’. Anderhalf jaar bloed zweet en tranen en dan valt zijn droom in duigen. Leon voelt zich aan het lijntje gehouden nadat de familie Nuijten het pand van de week gegund werd.

Het citaat uit de BN de Stem spreekt boekdelen: ,,Linssen stelde me nota bene op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente al aan iemand voor als de nieuwe ondernemer van Den Enghel.” Hij schudt zijn hoofd. Kan het nog steeds niet begrijpen.”, hier is weer op zijn ‘Bergs’ zakengedaan.

 

,,HET HOUDT NIET OP, NIET VANZELF”

 

 

[BRON]

DOSSIER DEN ENGHEL BN DE STEM


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *