STELLING VAN DE DAG: EN KLADDE, KLUTSDORP, DE HANDWIJZER, DE SPINOLABERG EN DE HEIMOLEN DAN?

 

|  15-02-2014  |  09.50 uur  |

 


800px-Voorgevel_-_Halsteren_-_20403357_-_RCE

creative commons license Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Wat de BSD betreft is het simpel: deze kernen moeten hun eigen identiteit met het eigen specifieke karakter van de aard van de bebouwing behouden! Bouwen mag in deze kernen, naar onze mening, alleen voor de eigen bewoners en hun kinderen en uitsluitend indien dit gaten in de lintbebouwing dicht. Wij prijzen ons dan ook gelukkig met enkele kandidaten die zich hier hard voor willen maken: ENNELY DEN RONDEN & CHRIS OOMS.

De basis voor visie van de BSD op Lepelstraat is: handhaving van minimaal het huidige voorzieningenniveau en het in stand houden van de bestaande sportvoorzieningen, de sociale culturele structuren en het specifieke eigen verenigingsleven. Bouwen alleen om te voorzien in de behoefte van de huidige bevolking zodat de eigen identiteit en het karakter van het dorp behouden blijven!

De basis voor de visie van de BSD voor Halsteren is: het eigen karakter en identiteit van het dorp behouden en versterken! De Dorpsstraat en omgeving als winkelhart moet verstrekt worden met verbetering van de verkeersveiligheid van alle verkeersdeelnemers.

Bergen op Zoom is een kern in een blauw/groene mal van bossen en wateren die met de bestaande plannen een afronding krijgt.


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *