HEEFT U ONZE OFFICIËLE BSD FACEBOOK PAGINA AL GELIKET?

 

|  17-02-2014  |  10.00 uur  |

 


BSD like buttonOok de BSD liket het geliket te worden. Er moest een woordenboek aan te pas komen. Like it or not. Wij willen u in ieder geval vragen om lid te worden van de officiële Facebook pagina van de Bergse Sociaal Democraten. Zo kunnen wij u nu en na de verkiezingen boven op het nieuws en de ontwikkelingen houden.

Zoals u allen heeft kunnen merken is de BSD druk aan het experimenteren met sociale media en het internet. Het is dan ook onze intentie om nu, maar ook na de verkiezingen, dichter naar onze kiezers toe te komen. Interactiever de politiek gaan bedrijven. Uiteraard kost dit ons ook enige vorm van aanpassing en ontzettend veel werk om het op te zetten, maar wij hopen dat het voor ons allen een groter nut heeft. Als u ons liket, kunt u ons ook volgen, dit moet u vaak zelf aanzetten. Wij plaatsen 2 tot maximaal drie berichtjes per dag in onze tijdlijn, afhankelijk van het nieuws. Mocht u lid zijn van de BSD besloten groep, dan mag u natuurlijk ook lid worden van de officiële BSD Facebook pagina of andersom!


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *