KLOKKENLUIDER LOUIS VAN DER KALLEN ALS BESTE RAADSLID VAN NEDERLAND?

 

|  17-02-2014  |  22.05 uur  |

 


tekening-Louis-WatertoreDeze boodschap gaan we met regelmaat herhalen.. Niet omdat het verkiezingstijd is,  maar het komt echt toevallig allemaal zo uit! Dinsdag gaan wij jullie dit allemaal stap voor stap uitleggen. En omdat wij weten dat het niet uitmaakt wie of wat men stemt (als men maar stemt!), willen wij jullie toch vragen om in ieder geval Louis in Nederland op nummer één te stemmen bij de verkiezing Beste Raadslid van Nederland. Waarom?

Gewoon heel simpel. Er gaat steeds meer geroerd worden in de 100 miljoen kostende stinkput die een mooie Haven had kunnen worden. En de waarheid zal boven water komen. Deze verkiezingen komen toevallig op het perfecte moment. Zoals beloofd rollen wij dinsdag onze strategie uit en vragen dringend om uw hulp, gewoon door het een kans te geven en het te volgen. En als Louis in Nederland tot beste raadslid gekozen zou kunnen worden, dan kan hij landelijk de beerput opentrekken. Kiezers van alle kleuren, stem op Louis via deze: link. Namens de waarheid: bedankt!

Zoek op de gemeente Bergen op Zoom en daar staat onze Louis!

 


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. Grappig. Het is overigens wel netjes dat er niet naar het aantal stemmen alleen gekeken gaat worden. Er zijn grote en kleine gemeenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *