STEMWIJZER GEMEENTE BERGEN OP ZOOM 2014

 

|  20-02-2014  |  07.19 uur  |

 


Screenshot_1

De stemwijzer

Goedemorgen. Begin de dag met wijsheid. De kieswijzer voor de partijen in de gemeente Bergen op Zoom. Deze wilden wij jullie niet onthouden. Hopelijk helpt het bij het vergelijken van de standpunten van diverse partijen.

Het blijft natuurlijk wel vergelijk van een aantal punten van de programma’s. Toch hopen wij dat dit u stimuleert om uw stem uit te brengen en zodoende uw stem niet verloren te laten gaan. Begin uw dag goed, begin met het maken van een aantal keuzen. Ook benieuwd?


 

 

 


Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. 79% BSD, laagste Linssen met 49%, grappig hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *