ZIJ GINGEN DE FOUT IN: DE HOOFDROLSPELERS BERGSE HAVEN

 

|  06-03-2014  |  21.15 uur  |

 


nee-sticker

Iemand moet het toch gaan ophoesten.. u dus..

Het gaat u ongeveer honderd miljoen euro kosten. Gaat u daar maar vanuit. Louis van der Kallen is er ten tijde van de vorige verkiezingen al van beticht dat hij dit debacle misbruikte om stemmen te trekken. Ondertussen weet iedereen dat hij zich heeft ingespannen om de waarheid aan het daglicht te brengen. Eigenlijk is dit nog niet gebeurd. Men heeft wel vakkundig de aandacht af kunnen leiden, maar de baantjescarrousel heeft de faal-bestuurders vrolijk verder laten promoveren. Een enkele (met vrouw) is zelfs al verder in opspraak geraakt inzake de Vestia (miljarden-)affaire. Maar goed, zo rolt het hier in Nederland.

Een deel van onze campagne is er op gestoeld om natuurlijk meer zetels proberen te vergaren in de gemeente Raad van Bergen op Zoom. Maar een, misschien wat vreemd lijkend, ander gedeelte van onze campagne is er op gestoeld om u niet persé op de BSD te laten stemmen, maar wel het inzicht te geven welke alternatieven zeker slechter dan de BSD zijn. 

Vanaf 11 maart gaan wij dagelijks, in het kort, duidelijk maken welke personen en partijen welke rol hebben gespeeld in het debacle de Bergse Haven. Voor het feit dat Bergen op Zoom op de rand van een failliet staat ligt de verantwoording bij deze personen en partijen. Laat het ze maar eens voelen! Door een verwachte lage opkomst zal uw stem op een lokale partij dubbel tellen en de afrekening voor het wanbeleid, dat ook onder de huidige coalitie is voortgezet (de schulden zijn groter geworden), kunt u des te harder laten echoën in de uitslag van de verkiezingen!

Met tips werd in 2006 al niets gedaan

Dinsdag 11 maart:

Giel Janssen

Rampspoed Bergse Haven al in 2003 bekend

Woensdag 12 maart:

Cees van der Weegen

EUROPESE PROCEDURE NEDALCO

Donderdag 13 maart:

De gemeenteraad

Ruzie Bergse Haven krijgt mogelijk staartje voor Noordanus

Vrijdag 14 maart:

Peter Noordanus

Peter van der Velde Bergse Haven

Zaterdag 15 maart:

Peter van der Velden

Polman: slechte cijfers nooit gezien

Zondag 16 maart:

Han Polman


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

  1. Ricky dinkelberg

    Dat ik vandaag of morgen geen hartstilstand krijg,mij god in wat voor gemeente leef ik…sterkte Louis jij heb balle.zo zie maar een rechtvaardig man is ook rechtvaardig ook in de politiek.Respect hoor voor je.Groetjes ik ben geen maffia gill

  2. Laat ze maar een het zand bijten de miskleunen die ze makenoveronze ruggen ik hoop dat ze allemaal ophoepelen en dat jullie bsd met overmacht winnen weg met dat gespuis leve de bsd

  3. Wat mij opvalt is dat nergens gesproken wordt over partij linssen en Ton Linssen in het bijzonder, als wethouder en grootste en regerende partij in Bergen op Zoom toch mede verantwoordelijk voor het debakel Bergse haven.
    Het is toch de gemeente raad dus Linssen die de burgemeester naar Nedalco stuurde.

  4. Louis van der Kallen

    @ Rob Bosman: Linssen zat destijds wel in de Gemeenteraad en deels in het College van B&W en is derhalve mede verantwoordelijk, net als de rest van de gemeenteraad. Zoals u kunt zien komt de Gemeenteraad op 13 maart aan bod. Ton Linssen, net als Leo Withagen, die ook deels in het College zat, waren in dit verhaal geen hoofdrolspelers, maar wel collectief verantwoordelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *