BN de STEM: BSD KONDIGT TECHNISCHE REVOLUTIE IN POLITIEK AAN

 

|  08-03-2014  |  23.12 uur  |

 


Denkt u mee met de BSD? Hopelijk wel. Een aantal mensen binnen de partij zijn op de achtergrond bezig met een solide en al werkend systeem dat wij in de loop van de campagne gaan tonen. De BN de Stem heeft hier reeds verslag van gemaakt. Lees BN de Stem: BSD kondigt technische revolutie in politiek aan.

De reeds bestaande app gaat nog vervangen worden, de huidige is bedoeld als een soort van try-out. De nieuwe app zal ook een groter doel gaan dienen dan de huidige app. Deze zal partijpolitiek overstijgen en in het belang van de burger worden gesteld. De ontwikkelingen gaan snel, wij blijven u informeren over de stand van zaken.

Maar u kunt ons vanaf nu, ten alle tijden Whatsappen via 0640383076 . Heeft u een foto, een video bijdrage of een vraag of opmerking die niet kan wachten? Laat maar komen! U krijgt van ons de ruimte en die inspraak die onze kiezer verdient. Groei mee met de BSD zou je kunnen zeggen. Wij hopen ook dat u als burger ons informeert en ondersteunt om deze stad samen weer financieel gezond te krijgen. Ook uw idee mag er zijn volgens de BSD. Laat van u horen, dat gaan wij ook doen. Juist nu, maar ook na de verkiezingen.

Disclaimer: de BSD is niet de enige die de beslissing kan maken om dit systeem te implementeren. Zoals reeds eerder aangegeven zijn wij hier achter de schermen over aan het overleggen en onderhandelen.


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *