BSDtv: FARID EL KHASSIM EN HET KORENBEURSPLEIN

 

|  09-03-2014  |  10.58 uur  |

 


bij-artikelWaarschijnlijk heeft u wel gemerkt dat de BSD campagne is losgeslagen. Twee tot drie keren per dag posten wij iets via onze site en de andere sociale media. Na de verkiezingen zal dit beperkter gebeuren, maar toch voldoende om u op de hoogte te brengen van zaken die u betreffen. Wij hopen dat u ons het vertrouwen geeft en dat wij mogen laten zien dat het tijd is om het verschil te gaan maken tussen wij en zij. U en wij samen: met elkaar en voor elkaar tegen de gevestigde orde die er een grote pot van heeft gemaakt. 

Farid El Khassim zal de aankomende week een aantal interessante filmpjes aan u tonen en met zijn visie en dito oplossingen gaan komen. Veel plezier bij het kijken en wij hopen dat u, net als wij, gaat genieten van deze prachtige dag! 

Bekijk de video hier.

Kijkt u mee? (ondertiteling is aanwezig door op ondertitels of  Cnssho2 te drukken, rechtsonder in uw YouTube venster)


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Ricky dinkelberg

    Goed verwoord Farid een pleintje waar je ook veel toeristen mee kan trekken,door eens iets anders neer te zetten,jammer genoeg heb ik het geld er niet voor,maar een leuke horeca wat gericht is op een Frans concept en wat denk je van een Scandinavie,s concept het zou een verdomd leuk pleintje kunnen worden gewoon weer eens iets anders………en Bergen op zoom word de bom geloof mij met wat heerlijke culturele dansen erbij,en deze spookstad komt weer eens tot leven want dat heeft Bergen op zoom echt nodig,kijk eens naar de Ierse pub waarom blijft zo,n horeca lopen juist omdat het net iets anders is,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *