VERBETEREN LEEFBAARHEID EN VEILIGHEID: GEDEELDE VERANTWOORDING

 

|  09-03-2014  |  15.38 uur  |

 


Agentenauto3a

De politie heeft het natuurlijk druk en dit vaak met andere prioriteiten.

Het verbeteren van de leefbaarheid en de veiligheid is een taak van ons allemaal. Dat kan de politiek, noch de politie alleen. Het gaat in feite over iedere straat, wijk, kern. Dus over ons zelf.

Hoe gedraagt ieder van ons zich en wat zijn de gevolgen van ons gedrag op de leefwereld van anderen? Het is moeilijk om naar ons zelf te kijken en te beseffen dat wij een stukje zijn van een groot geheel en dat iedereen invloed kan uit oefenen op dat grote geheel. Samen met anderen kunnen we gaan voor heel, schoon en veilig. Als er zaken niet goed zijn en we zien dit dan kunnen we dit melden bijvoorbeeld via de gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl of via de [email protected] of gewoon even bellen.
Meedenken kan ook als lid van het burgerpanel. Juist voor zaken als leefbaarheid en veiligheid is de denkkracht en inzet nodig van iedere burger. Wat ons betreft doet u mee. U kunt op de BSD rekenen voor blijvende aandacht voor zaken die de leefbaarheid en veiligheid raken. Maar wij hebben u ook echt nodig en niet alleen voor uw stem maar ook voor uw kennis, inzet en voor uw waarnemingsvermogen. Samen de ogen en oren zijn op een manier die verder gaat dan het horen, zien en zwijgen. Het moet handelen worden. Dan kan er iets veranderen in Bergen op Zoom en kan heel, schoon en veilig binnen ons bereik komen.

Hier kunt u ons uitgebreide programma lezen


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *