DE HOOFDROLSPELERS BERGSE HAVEN DEEL III – DE GEMEENTERAAD

De gemeenteraad: ging steeds met ruime meerderheden akkoord met de ‘mooie, ambitieuze’ plannen die het college van B&W haar voorlegde. De enige constante tegenstem was van de BSD die met het argument “onbetaalbaar” steeds tegen plannen als de Bergse Haven en de Markiezaten stemde. Ondanks de grote, nog steeds oplopende, verliezen (nu meer dan 70 miljoen) hadden de college partijen (VVD, GBWP, PvdA en Lijst Linssen) geen behoefte aan een raadsenquête (een onderzoek waar betrokkenen onder ede gehoord kunnen worden). Zij hadden klaarblijkelijk niet de behoefte te weten wat er precies gebeurd was. Ze wisten het al.

Morgen meer…..

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *