DE HOOFDROLSPELERS BERGSE HAVEN DEEL IV – PETER NOORDANUS

 

|  14-03-2014  |  12.30 uur  |

 


Ruzie Bergse Haven krijgt mogelijk staartje voor Noordanus

Mr. Peter Noordanus (PvdA): prominent lid van de tenderboard die adviseerde welke private partijen het meest geschikt waren om samen met de gemeente de Bergse Haven te ontwikkelen. Eén van de ‘geschikte partijen’ waarmee de gemeente, op zijn advies, in zee ging was de projectontwikkelingsmaatschappij AM. Na het tekenen van de contracten bleek al snel dat de heer Noordanus de nieuwe interim-bestuursvoorzitter van AM was geworden. Hoe objectief zouden zijn adviezen zijn geweest? Ze hebben de gemeente heel veel geld gekost. De gerechtelijke procedures tegen de private partijen over de verdeling van de miljoenen verliezen lopen nog steeds. Ondertussen is Peter Noordanus burgemeester van Tilburg.

Dan nog iets: Vestia+Noordanus & Google.

Morgen meer……


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *