TROUWEN IN HET BOS, KENMERK LK/14013

 

 


Bergen op Zoom, 16 april 2014

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

 

Betreft: Trouwen in het bos, ons kenmerk LK/14013

 

Geacht College,

 

Op 12 april vond de eerste bosbruiloft plaats in het Amsterdamse Bos. Sinds de aankondiging in oktober is gebleken dat er veel vraag is naar dit unieke aanbod dat in samenwerking met Staatsbosbeheer tot stand kwam. Het concept telt inmiddels een kleine 130 boslocaties middenin de Nederlandse natuur. Het merendeel valt onder Staatsbosbeheer, maar ook de provinciale landschappen en locaties van gemeenten en particulieren hebben zich bij het initiatief aangesloten.

Voor Staatsbosbeheer past het concept van ‘trouwen in het bos’goed bij de doelstellingen om mensen te laten genieten van de Nederlandse natuur. Staatsbosbeheer biedt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een exclusieve excursie door de boswachter toe te voegen aan het trouwprogramma of het bruidspaar te laten overnachten in een Buitenlevenwoning. Alle opbrengsten worden weer gebruikt voor het beheer van de natuur.

Zie voor meer informatie: https://www.trouweninhetbos.nl en https://pretwerk.nl/topnieuws/130-trouwlocaties-in-het-bos/27548

Volgens de BSD-fractie kan dit nuttig zijn voor de promotie van Bergen op Zoom en de Brabantse Wal, als trouwlocatie en als toeristische trekpleister.

Doen wij mee of is het iets om ook te gaan doen?

 

In afwachting van uw reactie,
met vriendelijke groet,
namens de BSD-fractie,

 

Louis van der Kallen


 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *