AFSTEMMING AFVALBAKKEN LEGEN, KENMERK LK/14022

 


 

Bergen op Zoom, 7 mei 2014

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom

Betreft: afstemming afvalbakken legen, kenmerk LK/14022

Geacht College,

Op 3 en 4 mei was er braderie op de Boulevard. Het resultaat op 5 mei liet zich raden (zie foto’s). Op 5 mei was het een prachtige voorjaarsdag. Een dag waarop veel mensen vrij hebben en het er in de zon van willen nemen. Op zo’n dag zag één van onze toeristische paradepaardjes er niet uit. Hoe moeilijk is het om, in het besef dat het er na een evenement rommel achter blijft, dat gelijk na afloop op te ruimen. Nu vierden de meeuwen en een enkele rat er feest mee en de wind zorgde er voor dat de rommel zich verspreidde. Dit roept om een verbeteractie. Kijk, als verantwoordelijken bij de gemeente, eens op onze evenementenkalender. Dat scheelt werk en ergernis.

In afwachting van uw reactie,

hoogachtend
namens de BSD-fractie

Louis van der Kallen

BSD vuilnis  001 BSD vuilnis 002 BSD vuilnis 003 BSD vuilnis 004 BSD vuilnis 005 BSD vuilnis 006

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *