CADEAUTJE, KENMERK LK/14042

 


 

Bergen op Zoom, 24 juli 2014 

 

Aan Wethouders Ad Coppens

der Gemeente Bergen op Zoom

Postbus 35

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft:          cadeautje, kenmerk LK/14042

 

Beste Ad,

Als wethouder van financiën krijg je niet zo vaak een cadeautje. Ik stuur je dit cadeautje toe omdat je ook de portefeuillehouder bent, volgens de gemeentelijke website, die is belast met de “vermindering regeldruk”. In het recent door de raad aan het college aangeboden raadsprogramma 2014-2108 is onder andere de opdracht aan het college: ‘Afschaffen onnodige regels’ opgenomen.

Ter inspiratie, stimulering en als mogelijke doelstelling hierbij het boekje Nederlandsche Staatwetten uitgave 1888. In dit boekje van 11 bij 17 centimeter en van nog geen 500 pagina’s waren alle Nederlandse wetten van dat moment opgenomen. Ik hoop dat onder jouw bezielend wethouderschap het gaat lukken alle Bergse wetten (verordeningen) tot dat formaat en aantal pagina’s terug te brengen met handhaving van de huidige gehanteerde lettergrootte. 

Met vriendelijke groet,

namens de BSD-fractie

Louis van der Kallen

BSD staatswetten 01 BSD staatswetten 02

 


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *