CADEAUTJE 2, KENMERK LK/14044

 


 

Bergen op Zoom, 28 juli 2014 

 

Aan Wethouder Ton Linssen

der Gemeente Bergen op Zoom

Postbus 35

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft:          cadeautje 2 , kenmerk LK/14044

 

Beste Ton,

foto 03Ter inspiratie en stimulering “Ben ik zo duidelijk”. Overzichtelijk vijftien checklists over allerlei aspecten van communicatie. Ik hoop dat met behulp van deze communicatie stalenkaart jij al je mooie inspirerende projecten nog beter onder de aandacht van de burgers, de bedrijven en zelfs de gemeenteraad kan brengen. Mocht je de communicatieve volmaaktheid reeds bereikt hebben, geef het dan door aan Yvonne, de portefeuillehouder communicatie. Mogelijk kan onder haar inspirerend wethouderschap de communicatievaardigheden van het college en haar ambtenaren verder geperfectioneerd worden.

Met vriendelijke groet,

namens de BSD-fractie

Louis van der Kallen

PS

Een reactie op het artikeltje in BN: Linssen: ‘Dit is goedkope politiek’.
Dat is het inderdaad om, als er ergens meer parkeerplaatsen bij komen dan er verdwijnen, te stellen “zo krijg je onrust voor niks”. De waarheid echter is dat de parkeerplekken die er bij komen voor de nieuwe bewoners zijn van het te bouwen appartementencomplex en voor nieuwe bedrijven en die nieuwe parkeerplekken vrijwel allemaal niet bereikbaar zullen zijn voor de huidige bewoners. De parkeerplekken die verdwijnen hadden allemaal een openbaar karakter en konden door bewoners in de avonduren en de nacht vrij gebruikt worden. De parkeerplekken op en om het Geertruidaplein, die blijven, worden (verder) gereguleerd en worden dus net als die 10 op het complex de Gelder aan het vrije openbare gebruik onttrokken. Kortom de bestaande parkeerproblemen voor de huidige bewoners van die omgeving nemen verder toe. Dat anders voorstellen komt mij voor als ‘goedkope politiek’ of als communicatie die verbetering behoeft.

 


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *