DIVERSEN 2014-6, KENMERK LK/14047

 


 

Bergen op Zoom, 1 augustus 2014 

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders

der Gemeente Bergen op Zoom

Postbus 35

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft:          Diversen 2014-6, kenmerk LK/14047 

 

Geacht College, 

Midgetgolfbaan
Bezoek eens de midgetgolfbaan in Meilust. De staat van onderhoud is erbarmelijk!
Leuk dat we van alles organiseren om toeristen te trekken, maar ook voor onze eigen inwoners, die door gebrek aan geld aangewezen zijn op onze eigen voorzieningen, mag er toch wel voor een minimum aan kwaliteit gezorgd worden.

De BSD fractie verzoekt uw college te bekijken of herstel van de banen tot de mogelijkheden behoort. Van een aanwezige beheerder (de Stichting Samen Werken) had een bezoeker begrepen dat opknappen circa € 6.000,– zou kosten. Dat lijkt een bedrag wat te vinden zou moeten zijn, eventueel te compenseren met een bescheiden prijsverhoging. 

Parkeren in de bocht Parallelweg
Steeds vaker wordt er langdurig geparkeerd op de Parallelweg in de bocht bij café de Watertoren nabij/onder het Kennedyviaduct door personen die in de stad of op het stadskantoor werken. Hierdoor ontstaan er gevaarlijke situaties, want autobestuurders kunnen de bocht niet meer overzien en vaststellen of er een tegenligger aankomt. Regelmatig gebeurt het dat er ineens uitgeweken moet worden.

Is er hier iets aan te passen als er geparkeerd mag blijven worden, waardoor de veiligheid verbeterd wordt zoals plaatsen van bolspiegels of dergelijke? 

In afwachting van uw reactie, 

hoogachtend

namens de BSD-fractie 

Louis van der Kallen

 


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *