BEZWAAR VERENIGING BINNENSTAD, KENMERK LK/14055

 


 

Bergen op Zoom, 18 augustus 2014 

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders

der Gemeente Bergen op Zoom

Postbus 35

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft:          Bezwaar vereniging Binnenstad, kenmerk LK/14055 

 

Geacht College, 

De BSD-fractie heeft kennisgenomen van het door de vereniging Binnenstad ingediende bezwaar tegen de verleende omgevingsvergunning inzake de voorgenomen verlichtingsarmaturen in de Hoogstraat en de inzet van die vereniging om de direct betrokkenen, de bewoners van de Hoogstraat, te assisteren bij het persoonlijk indienen van een bezwaar.

De BSD-fractie kan zich de wensen van de vereniging Binnenstad in dit kader voorstellen.

Om de vele kosten van de te lopen bezwaren procedures te besparen en anderszins de gemeentelijk uitgaven te beperken, doet de BSD-fractie de volgende suggestie.

Op het Korenbeursplein bevinden zich 12 armaturen type Alkmaar. Dit plein is qua bestrating verre van nostalgisch te noemen. De 12 armaturen vallen in het groen bijna volledig weg en komen daar niet tot hun recht. Sterker nog, ten opzichte van de moderne lichte bestrating contrasteren ze sterk. Onze suggestie: vervang daar de nostalgische armaturen type Alkmaar door de het model Bergse gaslamp en gebruik de 12 armaturen Alkmaar in de Hoogstraat dan hoeven er nog slechts 2 bijbesteld te worden en besparen we veel kosten en tijd bij de afhandeling van de bezwarenprocedures.  

In afwachting van uw reactie, 

hoogachtend

namens de BSD-fractie, 

Louis van der Kallen

 


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *