BOZTOBERFEST, KENMERK MM/LK/14072

 


 

Bergen op Zoom, 8 oktober 2014 

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders

der Gemeente Bergen op Zoom

Postbus 35

4600 AA Bergen op Zoom 

 

Betreft:          BoZtoberfest, kenmerk MM/LK/14072

 

Geacht College, 

Vrijdag drie, zaterdag vier en zondag vijf oktober was het weer zover: het BoZtoberfest van het BOC, ofwel de Bergse Ondernemers Club. 

Allereerst zijn er in de bijlagen een viertal foto’s toegevoegd. Hier ziet u de Grote Markt van Bergen op Zoom op dinsdag 7 oktober, tegen de avond. Dus vermoedelijk zag het plein er woensdagmorgen ook nog zo uit. Zoals u ziet ligt er veel kapot plastic/glas, een complete bierpul en ander feestrommel. Het getuigt volgens de BSD niet van verantwoordelijk ondernemerschap om de horecaondernemers van de Grote Markt en de verdere bezoekers van dit plein te trakteren op deze rommel. Menig fietser zal hier niet blij mee geweest zijn. De BSD-fractie verzoekt het college dan ook te gaan handhaven, ook bij andere evenementen. 

Omdat het geluidsniveau zeer hoog leek te zijn, wil de BSD-fractie graag weten of, en zo ja hoeveel klachten over geluidsoverlast zijn binnengekomen en of de Gemeente het geluidsniveau heeft laten handhaven door het te meten? 

Uw reactie afwachtend, 

hoogachtend

namens de BSD-fractie 

Louis van der Kallen

Marcel Mulder, fractieassistent

grote markt 05 grote markt 04 grote markt 03 grote markt 01


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *