GROTE MARKT, KENMERK LVDK/15050

 


 

Bergen op Zoom, 9 november 2015

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom  

 

Betreft:          Grote Markt, kenmerk LVDK/15050
 

Geacht College,

In het verleden is nadrukkelijk gekozen voor een kwalitatieve invulling van de openbare ruimte van het centrum, in het bijzonder van de Grote Markt. Toen werd bijvoorbeeld vastgesteld welke armaturen gebruikt zouden worden om de kwaliteiten van de Grote Markt te benadrukken. Al vaker heeft de BSD-fractie er op gewezen dat iedere foto, gemaakt door een toerist, via de sociale media een gratis advertentie kan zijn voor onze mooie stad.

Bijgaand een aantal foto’s die voorbeelden zijn van hoe het niet moet. De lantaarnpaal aan de zuidzijde. Verkeerde armatuur. Aan de oostzijde bevinden zich relatief veel gebroken stoeprandstenen, waarom daar wel en aan de andere zijden veel minder? Voor het stadhuis het echte schandaal. Lantaarns die verwijderd zijn ten behoeve van een buitengewoon lelijke aanlichting van het stadhuis.

Als we werkelijk toeristisch willen zijn moeten we juist op de fotolocaties ons best doen die zo aantrekkelijk mogelijk te maken en de toerist verleiden daarvan foto’s te maken.

Doe er wat aan!!

Uw reactie/handelen afwachtend, 

Met vriendelijke groeten,

Namens de BSD-fractie,

Louis van der Kallen

gr markt aanlichting gr markt stoepranden 2 gr markt stoepranden


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *