VERZOEK BIG BELLY’S, KENMERK LVDK/17017

 


 

Bergen op Zoom, 25 april 2017

 

Aan het College van Burgemeester en Wethouders
der Gemeente Bergen op Zoom
Postbus 35
4600 AA Bergen op Zoom  

 

Betreft:          verzoek, Big Belly’s, kenmerk LVDK/17017

 

Geacht College,

In de binnenstad worden Big Belly’s met zichtbaar effect ingezet. Daarvoor de complimenten van de BSD-fractie. Vanuit andere delen van de stad, zoals de boulevard en het winkelcentrum het Kompas komen nu de verzoeken om ook daar Big Belly’s te plaatsen. Laat de rest van de gemeente zien dat uw college er ook aan hecht andere delen van de stad te laten stralen en plaats ook op andere plekken Big Belly’s, te beginnen met de boulevard en het winkelcentrum het Kompas. Dan verdient uw college wederom een compliment van de BSD-fractie! 

Uw reactie/handelen afwachtend, 

Met vriendelijke groeten,

Namens de BSD-fractie,

Louis van der Kallen

 


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *